Onze VetFit aanpak

Droom je van een fitter lichaam tegen de zomer? Met ons 12-weekse programma zit je niet alleen strakker in je vel vóór de zomer, maar behoud je deze gezonde levensstijl ook daarna. Zeg vaarwel tegen het jojo-effect!

Geen tijdelijke oplossingen: Dit is geen dieet, maar een levensstijl.
Persoonlijke begeleiding: 1-op-1 coaching voor maximale resultaten.
Gegarandeerd resultaat: Verlies 5 tot 10kg vetmassa vóór de zomer!

Vet Persoonlijk

Jouw reis naar een fittere versie van jezelf begint met een uitgebreide intake. We luisteren naar jouw verhaal, wensen en ambities. Door bij de start enkele metingen te doen, krijgen we een helder beeld van waar je nu staat. Met deze informatie maken we een voedingsplan dat perfect past bij jouw dagelijks leven.

Jouw transformatie

Na de intake start jouw transformatie richting de zomer, maar zie dit ook vooral als een nieuw begin van een gezonde levensstijl. Ook voor na de zomer. Een traject dat rekening houdt met jouw dagelijkse leven, van werk tot gezin, en zelfs je favoriete gerechten of drankjes.

Echte vrijheid met VetFit

Het mooiste? Bij VetFit hoef je niet in te leveren op genot. Blijf genieten van je favoriete eten en drinken. Geen restricties, saaie diëten én je hoeft je sociale leven niet op te geven. Gewoon jij, op je allerbest!

Onze tarieven

Bij VetFit bieden we twee mogelijkheden. Zo kun je bij ons een 12-weeks programma volgen exclusief of inclusief onbeperkt sporten.

  • Summer Ready (12-weeks programma) incl. onbeperkt sporten = €299,85 (kan in 3 termijnen van €99,95)
  • Summer Ready (12-weeks programma) excl. onbeperkt sporten = €239,85 (kan in 3 termijnen van €79,95)

Dit 12-weekse programma kun je gewoon thuis volgen en we hebben een wekelijkse, telefonische check-up. Wel zijn er drie fysieke momenten, zodat we je kunnen meten. Die meetmomenten zijn bij de start, halverwege (week 6/7) en aan het eind (week 12).

Wil je ”Summer Ready” combineren met sportieve workouts? Dan staat Bootcamp Oldebroek voor je klaar! Neem contact met ons op voor vragen.