Corné Ponsteen

Corné’s liefde voor sport begon al op jonge leeftijd met waterpolo, een passie die hem naar het eerste herenteam in Nunspeet bracht, concurrerend op nationaal niveau. Maar zijn sportieve reis stopt daar niet. Op 17-jarige leeftijd ontdekte hij de wereld van krachttraining en werd hij verliefd op de voordelen van beweging en kracht. Na het afronden van zijn opleiding Bedrijfsadministratie, besloot Corné zijn passie voor sport en voeding te combineren, wat hem naar de opleiding Voeding- en Leefstijladviseur leidde. Nu kan hij jou helpen naar een gezondere, fittere versie van jezelf!

VetTevreden met VetFit

Wij kunnen je natuurlijk van alles wijsmaken, maar onze klanten vertellen je graag zelf wat zij hebben ervaren.

“Ontzettend tevreden over het hele traject. Fijne begeleiding en goede persoonlijke tips gekregen. Het sporten zelf is ook heel leuk en fijne begeleiding. Ik ga nog even door!👍🏻”

– Floor

“Het doel was om gewicht te gaan verliezen. Maar ik heb veel meer behaald. Ik ben daadwerkelijk mooi afgevallen. maar mijn hele lichaam is veranderd door het sporten en de gezonde levenswijze die ik nu aan neem. Maar ook ben ik me een stuk zelfverzekerder gaan voelen en maak ik nu veel bewuste keuzes. En ja dat wijntje mag af en toe nog steeds.. net als dat stukje chocola … ”

– Gerjanne

“Ik ben heel blij met de begeleiding van de afgelopen maanden en het tot nu toe behaalde resultaat! Het programma was voor mij goed vol te houden. Afvallen en alles mogen eten; echt top! ”

– Rick