De VetFit Community

Bij VetFit begrijpen we dat jouw reis naar een gezonder leven niet altijd een eenzame weg hoeft te zijn. Soms is het prettig om jezelf te omringen met gelijkgestemden die dezelfde doelen en vragen hebben. Daarom hebben we ons eigen online platform gebouwd. Hier alvast een voorproefje van wat je in de VetFit Community zult vinden:

โœจ Cursussen: We hebben leerzame cursussen ontwikkeld, waarbij je alle ins en outs leert over voeding, training, herstel, afvallen;
๐Ÿ‘Š Dagelijkse tips: Ontvang dagelijks nuttige tips, zodat je succesvol aan jouw doel kan blijven werken;
๐Ÿ“ ย Blogs/artikelen:ย We schrijven extra blogs en wetenschappelijke artikelen die relevant zijn over voeding, afvallen en het creรซren van een gezonde leefstijl!
๐ŸŽฅ Webinars: Leer van experts en krijg praktische tips om je sport- en voedingsdoelen te bereiken;
๐ŸŽย Gezonde recepten;ย Er worden gezonde recepten gedeeld onder alle community leden;
โ“ Q&A-sessies: Stel je vragen aan onze voedingscoaches om waardevolle inzichten te krijgen;
๐Ÿ“…ย Evenementen: We organiseren regelmatig exclusieve evenenten;
๐Ÿค Gelijkgestemden: Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die streven naar een gezonde, fitte versie van hunzelf. Deel je ervaringen, resultaten, successen en uitdagingen, zodat je het niet alleen hoeft te doen!

๐Ÿ‘‰ Voor mensen die het 12-weekse VetFit programma volgen, is de VetFit Community inbegrepen. Wil je liever alleen gebruik maken van de VetFit Community? Dat kan uiteraard ook!

Lid worden van de VetFit Community?

Je kunt je hier aanmelden voor toegang tot onze VetFit Community. Zo kun jij beginnen met de juiste ondersteuning om jouw doelen te behalen. Samen gaan we op weg naar een gezondere en fittere versie van jou.