Onze VetFit aanpak

Ben je klaar om 2024 écht goed te beginnen, door voor jezelf te kiezen? Dan is dit online programma voor jou! In 12 weken leer je hoe je zonder dieet, shakes en dure pillen weer lekker in je vel komt, afvalt én hoe je dit kunt volhouden!

✅ Geen tijdelijk oplossing: Dit is geen dieet, maar het begin van een nieuwe levensstijl.
Persoonlijke begeleiding: krijg 1-op-1 coaching (online) van onze voedingscoaches.
Gegarandeerd resultaat: Verlies 5 tot 10 kilogram vetmassa in 12 weken!

Vet Persoonlijk

We trappen af met een persoonlijke intake, omdat we het belangrijk vinden om jou te leren kennen. Het is dan wel een online programma, maar er zijn drie fysieke momenten (begin, midden en eind). Tijdens de intake duiken we diep in jouw verhaal, wensen en doelen. Door enkele metingen krijgen we een duidelijk beeld van je huidige situatie. Met deze inzichten creëren we een voedingsplan dat naadloos aansluit bij jouw leven!

Jouw transformatie

Na de intake start jouw transformatie, maar zie dit ook vooral als een nieuw begin van een gezonde leefstijl. Ook voor na die 12 weken. Een traject dat rekening houdt met jouw dagelijkse leven, van werk tot gezin, en zelfs je favoriete gerechten of drankjes.

Echte vrijheid met VetFit

Het beste van alles? Bij VetFit ontdek je dat je bijna alles kunt blijven eten en drinken. Geen beperkingen, geen eentonige diëten en zeker geen dure shakes of pillen. Gewoon jij, op je allerbest!

Onze tarieven

Bij VetFit bieden we twee mogelijkheden. Zo kun je bij ons een 12-weeks programma volgen exclusief of inclusief onbeperkt sporten.

  • New Body (12-weeks programma) incl. onbeperkt sporten = €299,85 (kan in 3 termijnen van €99,95)
  • New Body (12-weeks programma) excl. onbeperkt sporten = €239,85 (kan in 3 termijnen van €79,95)

Dit 12-weekse programma kun je gewoon thuis volgen en we hebben een wekelijkse, telefonische check-up. Wel zijn er drie fysieke momenten, zodat we je kunnen meten. Die meetmomenten zijn bij de start, halverwege (week 6/7) en aan het eind (week 12).

Wil je ”New Body” combineren met sportieve workouts? Dan staat Bootcamp Oldebroek voor je klaar! Neem contact met ons op voor vragen.