Onze VetFit aanpak

Het Back in Shape programma is voor iedereen die na de zomer wil starten met een nieuwe en gezonde levensstijl. Want dat is VetFit. Het online programma duurt misschien 12 weken, maar jij leert hoe je dit ook na die 12 weken kunt volhouden. Het is namelijk geen streng dieet. Je krijgt geen restricties en je hoeft je sociale leven niet op te geven. Het is een op maat gemaakt voedingsplan dat past bij jouw leven. Een traject dat rekening houdt met jouw dagelijkse leven, van werk tot gezin, en zelfs je favoriete gerechten of drankjes.

✅ Geen tijdelijk oplossing: Dit is geen dieet, maar het begin van een nieuwe levensstijl.
Persoonlijke begeleiding: krijg 1-op-1 coaching (online) van onze voedingscoaches.
Gegarandeerd resultaat: Verlies 5 tot 10 kilogram vetmassa in 12 weken!

Vet Persoonlijk

Een programma dat écht begint bij jou. Tijdens onze persoonlijke intake duiken we samen in jouw verhaal, je wensen en je doelen. We nemen ook enkele metingen om een helder startpunt te hebben en te weten waar je nu staat. Met deze informatie stellen we een op maat gemaakt voedingsplan samen dat perfect bij jou leven past.

Jouw transformatie

Na de intake start jouw transformatie. En het mooiste? Bij VetFit leer je dat je bijna alles kunt eten en drinken! Geen restricties, geen saaie diëten, en zeker geen dure shakes of pillen. Gewoon jij, op je best!

Onze tarieven

Bij VetFit bieden we twee mogelijkheden. Zo kun je bij ons een 12-weeks programma volgen exclusief of inclusief onbeperkt sporten.

  • Back in Shape (12-weeks programma) incl. onbeperkt sporten = €299,85 (kan in 3 termijnen van €99,95)
  • Back in Shape (12-weeks programma) excl. onbeperkt sporten = €239,85 (kan in 3 termijnen van €79,95)

Dit 12-weekse programma kun je gewoon thuis volgen en we hebben een wekelijkse, telefonische check-up. Wel zijn er drie fysieke momenten, zodat we je kunnen meten. Die meetmomenten zijn bij de start, halverwege (week 6/7) en aan het eind (week 12).

Wil je ”Back in Shape” combineren met sportieve workouts? Dan staat Bootcamp Oldebroek voor je klaar! Neem contact met ons op voor vragen.